OM MIG

Jag som driver bloggen "I Jennys kök" heter Jenny och bor i Malmö. Jag har så länge jag kan minnas alltid varit intresserad av mat, lagat mycket mat, utbildat mig inom matområdet, äter mat och jobbat med mat.

Våren 2011 fick vi en liten dotter och fick upp idén att jag kanske skulle blogga om mitt stora intresse: mat. Jag vill dela med mig av mina tips och recept och förhoppningsvis få många tips tillbaka.

Eftersom jag har barn lagar jag även mycket mat till henne och jag kommer att dela med mig lite recept och tips när det gäller mat till små barn, i takt med att min dotter växer kommer nya recept och tips i takt med att jag testar.


Jag testar mer än gärna nya saker och är medlem i Buzzador,där jag testar produkter och tjänster och delar med mig av mina åsikter. Mina tankar och omdömen på denna bloggen är helt och hållet mina egna och ni kan vara säkra på att jag inte får betalt för att tycka saker även om jag har olika samarbetspartners.

Jag hoppas att ni uppskattar bloggen och kommer att följa vad som händer i mitt kök!

Kontakta mig gärna om ni har några frågor: ijennyskok@gmail.com

Kram
Jenny2 kommentarer:

  1. Hej vännen! Vad kul att su har börjat blogga och om mat just! Inte så otippat, jag har ju delat kök med dig i ett år och vet hur du kan gå loss ;-) Själv har jag precis börjat med smakportioner till Lilleman och ser fram emot att få lite tips och inspiration kring det. Hoppas att allt är bra i Skåneland och att vi ses snart, hela familjen! Kram kram Carolina

    SvaraRadera
  2. Tack för senast, det var trevligt.
    Dottern är ju så snäll och gullig.
    God Jul och Gott nytt år. Susanne

    SvaraRadera